Medeea Marinescu si Marius Manole vin la Teatrul de vara

0

Miercuri, 1 august, începând cu ora 20.00, la Teatrul de vară al Centrului Cultural Judeţean Arad, se va juca spectacolul „Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, în regia lui Radu Beligan, cu Medeea Marinescu şi Marius Manole în distribuţie.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență.
Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat.
Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate „scântei”. Însă amandoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.
“Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenienţă socială.

Leave A Reply