Hotel Phoenix

0

Hotelul Phoenix este situat pe principala arteră care face legatura cu centrul orașului, în imediata apropiere a zonei industriale vest Arad, a mall-ului Galeria și a complexului expozițional Expo Arad Internațional, la 3 km de autostrada spre Timișoara și drumul european spre vămile Nădlac și Turnu.
Popas la indemână pentru cei care vin in România sau pleacă spre Vest.

Dorind să creăm o tradiţie a ospitalităţii specifice Hotelului Phoenix, am ales, format şi păstrat cei mai buni oameni, formând o adevărată echipă dedicată deservirii clienţilor noştri.

Suntem mândri de calificarea de excepţie a membrilor echipei Hotelului Phoenix, fie că e vorba de personalul de front-desk, recepţie, bar şi restaurant, fie de cel administrativ ori din serviciile de întreţinere.

Amabilitatea şi ospitalitatea firească a celor din echipa hotelului sunt puse în valoare de competenţele lor profesionale, fie că vorbim de cele lingvistice – cunoaşterea limbilor de circulaţie, ori tehnice – măiestria culinară, fie de arta de a face ca sejurul în oraşul nostru sau evenimentul organizat de dumneavoastră să fie cât mai plăcut.

Hotel Phoenix este parte a unui grup de succes, Phoenix Group. Alături de hotel, acest grup mai cuprinde  şi Activ Club, un spaţiu special dedicat activităţilor de întreţinere fizică. Dotat cu sală de fitness, piscină, saună, salon de masaj, solar, terenuri de fotbal şi tenis, dar şi cu restaurant şi terasă, Club Activ e locul în care te poţi tonifia şi relaxa, zi de zi, pe întreaga durată a sejurului tău.

Calea Aurel Vlaicu nr. 267
Arad, România

Receptie: +40 723 800 439
Tel: +40 257 229 110
Email: office@hotelphoenix.ro

Leave A Reply