Curs Avansat ThetaHealing ARAD

0

CURS THETAHEALING AVANSAT

ARAD

7-8-9 Septembrie

Ce ne aduce acest Curs Avansat?

Cursul aduce puternice constientizari si transformari…In decursul celor trei zile vom download-a peste 800 de sentimente din perspectiva Creatorului, ceea ce va genera ridicarea din sub – constient a multor programe negative ce vor putea fi eliminate.

Ce inseamna sentimente si care este beneficiul descarcarii lor in corpul nostru?

Sentimentele sunt ceea ce traieste corpul nostru ca experienta. Sentimentele sunt senzatii pe care le traim in timpul unui succes, impliniri sau dezamagiri, frustrari, etc.
Daca am trait experienta succesului sau experienta bogatiei nelimitate, corpul nostru va avea aceasta informatie bio-energetica la nivel celular si se va vedea in realitatea noastra prin faptul ca traim succesul si bogatia. Daca insa nu am trait-o, ar putea fi benefic sa o descarcam de la Creator in varianta Pura. Stim ca ceea ce se petrece in viata noastra se intampla din CEEA CE SUNTEM, mai putin din ceea ce vrem sau credem. Astfel ca, am putea sa vrem sa avem bogatie sau succes, insa daca celulele noastre nu cunosc aceste sentimente, ar fi greu pentru subconstient sa proiecteze in realitatea solida ceva ce nu cunoaste.

La Cursul Avansat ne invatam corpul experiente noi in varianta pura a Creatorului cum ar fi: genialitate, sacralitate, a-ti atinge potentialul maxim etc. dar si bucuria, iertarea, iubirea de sine, a avea incredere in propria intuitie, etc.

Invatam cum sa lucram cu Resentimentele si Regretele, energii stocate care ar putea sa ne protejeze de alte rani sufletesti, insa ne mentin pe o frecventa vibrationala joasa, nebenefica pentru evolutia noastra spirituala.

Invatam sa vindecam Copilul in Pantec, curantand astfel traumele suferite de noi sau de copii nostri si chiar de parintii nostri in starea de copil in Pantec.

Invatam sa vorbim si sa comunicam cu Sinele nostru Superior, invatam sa incheiem ceea ce ar fi putut ramane neincheiat cu cei care nu mai sunt in planul nostru, cu stramosii.

Ne eliberam de amintirile fluctuante pe care le-am asimilat in momentele in care eram inconstienti ( operatii, situatii de abuzuri, in timp ce mintea noastra constienta era adormita) si vindecam sufletul zdrobit in conjuncturi dramatice cand ne-am simtit tradati, dezamagiti, inselati, etc.

Vom lucra asupra fricilor si ne vom intelege lectiile pe care ni le-am propus pentru aceasta existenta pe calea nostra spre iluminare.

Daca vei simti ca evolutia ta spirituala cuprinde temele pe care le vom lucra in cursul Avansat si daca stii ca a sosit momentul sa te debarasezi de traumele trecutului care iti ingreuneaza cresterea inseamna ca ne vom intalni in in acest weekend!

Dupa ce ai absolvit acest curs ai acces la o multime de cursuri foarte importante din ThetaHealing ca si DIG DEEPER, ABUNDENTA SI MANIFESTARE, GAME OF LIFE, ANATOMIE INTUITIVA, etc…

=== INVESTITIE ===

– PROMOTIE 500 LEI* !!!

– dupa incheierea promotiei: 720 lei
– daca repeti cursul: 100 lei

Inscrierea se face pe formularul: http://xsus.ro/inscriere/
*se considera inscriere ferma data la care se achita un avans de 100 lei

Daca ai facut deja acest curs, poti sa participi din nou.
Ai ocazia de a-ti aprofunda cunostintele, sa exersezi sa cunosti noi oameni minunati.

CONTACT:

Dr. Edith Kadar: 0723 315 333

Ovidiu: 0770167398

sau te poti inscrie la adresa
https://www.ovidiugrigor.com/inscriere/
si vei fi contactat telefonic.

Locatia se va comunica celor inscrisi, in saptamana premergatoare cursului.

Te asteptam cu drag!

Ovidiu Adrian Grigor

Leave A Reply