Why not handmade?

0

Haideți să admirați, să vă inspirați și poate chiar să cumpărați de la artizanii arădeni la cea de-a 6-a ediție a expoziției #whynot găzduită în KF Arad, piața Avram Iancu nr.11.
Daca doriți să faceți un cadou mai deosebit și cu potențial de unicitate sau vreți să vă autorăsplătiți cu ceva original, expoziția noastră vă stă la dispoziție cu variate produse realizate manual. Veți găsi cu prisosință obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale și multe altele în cele 3 zile de expoziție la KF.
*****************************************************
INTRARE GRATUITĂ
*****************************************************
Vă pregătim 3 zile de cumpărături, în care, dacă nu ați facut-o deja, vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri arădeni!
Expozanții vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii pregătesc o tombolă cu premii pentru vizitatorii expoziției. Ca de obicei, vom avea și muzică bună, totul în atmosfera unică a KF-ului.

Duminică de la ora 14:00 veți avea ocazia să vă realizați singuri o brațară în cadrul atelierului de micro-macrame. Pentru înscrieri vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat pe pagina Why not?

Haideți să ne bucurăm împreună de soare (sperăm) sau răcoare și de oamenii frumoși care expun!

#whynot este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor locali, gândită în perspectiva înlesnirii accesului publicului la obiectele unicat realizate de aceștia.

Orar
20 Iulie – 15:00/00:00+
21 Iulie – 18:30/00:00+
22 Iulie – 18:30/22:00+

Leave A Reply