„Vița de Vie Simfonic” la Filarmonica Arad

0

În data de 27 aprilie, de la ora 19.00, Vița de Vie și  Filarmonica Arad vor susține un concert rock simfonic extraordinar, dirijat de maestrul Remus Grama.

Primul eveniment de acest fel a avut loc în anul 2018, în cadrul Festivalului „Awake”, atunci când trupa „Vița de Vie” împreună cu membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, condusă de violonistul Remus Grama, au creat o reprezentație electrizantă, concretizată ulterior în primul album live intitulat, „Vița de Vie…în Corzi”.

Bilete se găsesc online https://m.iabilet.ro/bilete-vita-de-vie-simfonic-la-filarmonica-arad-83744/ sau la casieria Filarmonicii Arad (la finalul săptămânii).

Despre Vița de Vie

Vița de Vie este o formație de muzică rock (ocazional influențe rap, hardcore, jazz, și reggae) din România, formată în 1996. Primul lor album, „Rahova”, a fost realizat în 1997.

Formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat „Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja consacratele Holograf și Timpuri Noi.

În 1999 Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească prin lansarea albumului „Fenomental”, pe casetă audio și al videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”.

Albumul este reeditat un an mai târziu în format CD, conținând și videoclipul. Tot în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, iar Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. Împreună cu Timpuri Noi este lansat albumul „Lucky Nights Live”.

Leave A Reply