ARADUL ALEARGĂ #13 – Alergarea de grup #251 – ÎN FIECARE JOI LA 18 PE STADIONUL GLORIA

0
ALERGAREA DE GRUP #
ARADUL ALEARGĂ #
JOIA LA ORA 18
#HAICUNOIÎNFIECAREJOI
#ARADULALEARGĂ
Tura mica – copii și începători – ture pe Stadionul GLORIA – cu GABI
Tura mare – 6KM pe traseul clasic de 5,5 KM dar cu START/FINISH – Stadionul GLORIA – cu TITUS
Locația: Stadionul Gloria Arad Start – Finish
Vom avea tombolă la fiecare alergare de grup și alte premii la mai multe alergări adunate!
Reîncepem alergarea de grup și invităm în continuare cât mai mulți iubitori ai sportului pentru a promova un stil de viață sănătos. Am schimbat locația startului în spatele Palatul Cultural cu Stadionul GLORIA din câteva motive:
#1 susținem concursul virtual ARADUL ALEARGĂ – la fiecare alergare de grup nu uita să deschizi aplicația Adidas Runtastic pentru a cronometra timpul și distanța parcursă iar activând GPS-ul poți vedea traseul parcurs – așadar adună-ți numărul de kilometri din perioada martie-mai alergați la alergările de grup de joia în cadrul concursului ARADUL ALEARGĂ inițiat de Gabriel Iazbinsky din Asociația Mobilizează-te! pe grupul din aplicația Adidas Runtastic – http://mobilizeaza-te.ro/inscriere-concurs/, premierea concursului va avea loc în data de 28 mai 2022 în cadrul Festivalului de Folk ediția 5.
#2 creștem – dorim să se alăture tot mai mulți alergători, iar această soluție ne oferă mai mult loc pentru încălzire, păstrând distanțarea și renunțând la grupuri mici cu starturi diferite, ca și in 2021
#3 încurajăm pe cei care au alergat mai puțin sau deloc în ultimele luni și au nevoie să înceapă mai lent introducând 2 distanțe, cea de 3km cu mai multe ture pe teren, si cea de aproximativ 6km care este aceeași tură clasică de joia, traseul de 5,5 km doar ca am schimbat punctul de plecare și sosire care este acum de pe Stadionul GLORIA
#4 promovăm alergarea copiilor, fiind mult mai ușor să participe și copii mai mici alături de părinți sau în timp ce copiii aleargă pe teren și rămân alături de voluntarii echipei EMS, părinții sau însoțitorii lor pot alerga tura mare de 6km
#5 venim în întâmpinarea nevoii unor alergători care nu pot sau nu doresc alergare pe asfalt avînd alternativa de a alerga pe stadion
În fiecare joi la ora 18 iar după ce se face lumină și se mai încălzește revenim la ora 19
Start și încălzire – Stadionul Gloria
Traseul 6 km – Stadionul Gloria – Palatul Cultural Arad – Faleza Mures – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetății – Podul Decebal – Faleza Mures – Stadionul Gloria (aproximativ 6 km)
Vom face o listă de prezență cu toți participanții pentru a ține evidența numărului de alergări și fotografia de grup, care se va folosi la următorul eveniment iar apoi încălzirea și startul.
Voluntarii EMS te vor aștepta până la terminarea traseului, îți vei putea lăsa lucruri, bicicletă dacă ai nevoie în zona de start/sosire pentru a putea alerga.
Din cauza restricțiilor impuse în cazul pandemiei, vă rugăm ca pe toată perioada desfășurării evenimentului să respectați distanțarea socială.
Participarea la alergare se face pe răspunderea fiecăruia.
Pentru siguranța și evitarea unor posibile riscuri, te sfătuim ca înainte de a începe un program de pregătire, să te adresezi medicului, să ai acceptul acestuia că ești apt din punct de vedere medical pentru această activitate. De asemenea, trebuie să ai în vedere utilizarea unui echipament sportiv adecvat.
Dacă nu ai mai alergat de ceva vreme sau niciodată, te încurajăm puternic să vii, poți începe cu sute de metri sau câțiva km cu ture pe stadion, ca treptat, de la joi la joi să poți să alergi cei 6 km.
Te așteptăm cu drag!
Echipa de organizare:
Echipa de voluntari din PROMOTING SPORT
Alături de:
– Cristina Nistor – coordonator proiect și Titus Inklovits – lucrător de tineret
– TITUS – antrenor alergare tura mare
și
Asociatia Mobilizează-te
– Gabriel Iazbinsky – presedinte și profesor de sport
– GABI – antrenor alergare tura mica
Echipa Asociației Clubul Sportiv Experiența Multisport din proiectul de voluntariat Promovează sportul – finanțat prin Corpul European de Solidaritate – Erasmus+.
#PromotingSportESC
#alergareadegrupEMSARAD
#maratonarad
Asociația Mobilizează-te:
http://mobilizeaza-te.ro/contact/
Sponsori:
Avon
Impressa
Lactofood
BNBusiness
dhs fitness
Hrana vietii
Boost
Pizza 5 Colturi
Agentia Imobiliara acasă
Agentia Imobiliara Blitz
SmartFit
Pizza Ruby
Parteneri:
Colegiul Pedagogic Dimitrie Țichindeal
AVON
La Strada TV
TV Arad
JOY FM
Incurajare la miscare
Fotbal UTA Arad

Leave A Reply