Syn Ze Sase Tri/ Abstract/ Horizon of the Mute live in Flex

0

Concert 18 mai ora 20,00 cost intrare 15 lei.

SYN ZE ȘASE TRI – dupa mult timp din nou la Arad! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri revine in orasul unde mereu au avut loc unele din cele mai frumoase concerte din existenta trupei.

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta.

Publicul va avea ocazia sa vada pe 18 mai noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Trupe de deschidere:

ABSTRACT, una din cele mai originale formatii din Slovacia! Instrumental metal delicios, elegant, perfect pentru a intra in atmosfera!

HORIZON OF THE MUTE (slow dark doom metal/Finlanda), proiectul solo al lui Jani Koskela (ex Let Me Dream, ex 0xist). Lansat in 2015, Horizon of the Mute propune un amestec de slow dark doom/death metal cu drone, industrial si influente electronice.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

CLUB FLEX:
Strada Unirii nr. 5, Arad

Leave A Reply