Schimburi dulci cu gust de caritate

0

Aflat la cea de-a treia editie, evenimentul caritabil `Schimburi dulci cu gust de caritate`, va fi organizat deAsociatia Sirinia in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad(Sectia neonatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Arad), in data de 27 noiembrie, ora 19:00.

Si de aceasta data scopul acestui eveniment este strangerea de fonduri pentru copiii proveniti din medii defavorizate (familii monoparentale, familii sarace) din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad si copiii abandonati in spital la sectia neonatologie.

Totodata va chemam sa petreceti seara socializand, intr-o ambianta `dulce` deoarece va avea loc o degustare de prajituri cu gust de caritate.

Persoanele interesate sa participe activ (cu prajituri) in cadrul evenimentului sunt rugate sa ne contacteze pana in 24 noiembrie. Va multumim.

 

`Pentru ca iubirea si ajutorul nostru trebuie sa fie in stare sa accepte diferente, lipsuri, slabiciuni si sa ne determine sa impartim zambete.` – iar celor ce vor ni se vor alatura, sustinand un proiect `dulce`, le multumim si ii asteptam cu drag, organizatorii.

La prima editie beneficiarii au fost copiii din cadrul INTEGRA Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale, iar anul trecut copilasii diagnosticati cu autism din cadrul Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Copii cu TSA Arad si copiii proveniti din medii defavorizate (familii monoparentale, familii sarace) din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad.

Leave A Reply