Hotel Cosmin

0

Hotel Cosmin, situat in centrul orasului Arad, este locul ideal de cazare pentru calatoriile de afaceri sau de placere. Veti gasi un hotel construit intr-un stil unic, modern, cu  un design interior deosebit si captivant, ce va va purta intr-o lume mirifica. Veti mai admira, de-asemeni, un mobilier cu design deosebit si finisaj la cele mai inalte standarde.
Hotel Cosmin este o costructie noua avand la baza un concept arhitectural de exceptie,  situat in centrul istoric al Aradului, inconjurat de cladiri cu un istoric si o istorie impresionanta, sporeste  valoarea acestei locatii. Sala de conferinta de inalt standard, proiectat si dotat in acord cu cele mai recente si exigente norme ale industriei organizarii de reuniuni, va sta la dispozitie la Hotel Cosmin. Sala de conferinta este  dotata cu cele mai noi echipamente audio-video si tehnice si beneficiind de asistenta profesionala de specialitate. Cafeneaua din cadrul Hotelului Cosmin este un loc deosebit unde poti savura una dintre cele mai rafinate cafele. Oameni de afaceri,  tineri profesionisti, politicieni, vedete si… fotomodele ne trec pragul  in fiecare zi, in fiecare luna.
La noi savurarea unei cafele, a unei bauturi alaturi de prieteni devine un eveniment special sustinut de produsele de calitate, serviciile profesioniste si atmosfera superba.

Adresa: Str. Ioan Calvin 2
Localitate: Arad

Telefon: 0727396349 Fax: 0257240053

Leave A Reply