Continental Forum Arad

0

Vechea denumire a hotelului Continental Forum Arad a fost „Astoria“, clădirea fiind inaugurată în anul 1969. Hotelul este un edificiu emblematic pentru Arad, situat ultracentral (km 0), pe principalul bulevard, în imediata vecinătate a numeroase instituții publice și atracții turistice.

În apropierea hotelului este situat malul Mureşului şi Ştrandul Neptun, iar cei mai vechi şi fideli clienţi ne încântă povestind cu drag cum, indiferent de itinerariul promenadei, locuitorii „dichisiţi” din Aradul secolului trecut nu conteneau să se oprească la Hotel „Astoria“ pentru a savura o bere răcoritoare pe terasă sau o prăjitură delicioasă la cofetărie.

Anul 1998 marchează intrarea hotelului Astoria în lanţul Continental. La scurt timp, hotelul a fost renovat, devenind un hotel de 4 stele sinonim cu confortul şi eleganţa, cu un colectiv ce defineşte pasiunea pentru perfecţiune.

De-a lungul anilor, conducători ai statului român, preşedinţi şi prim-miniştrii ne-au fost oaspeţi, vizita Regelui Mihai onorându-ne în mod deosebit.

Hotelul Continental Forum Arad face parte din lanțul hotelier Continental Hotels din anul 1998 si reprezintă alegerea ideală de cazare în Arad.

Hotelul este cel mai mare din Arad, fiind și cea mai înaltă clădire din centrul orașului. Datorită acestui fapt, puteți admira din balcoanele private ale camerelor de la etajele superioare peisajul spectaculos al așezării urbane.

Hotelul de 4 stele este elegant și cochet, fiind potrivit atât pentru cei care sunt în Arad în scop profesional, cât și pentru relaxare.

Hotelul oferă cazare în Arad și servicii de calitate, în acord cu standardele specifice clasificării de 4 stele. Printre serviciile și facilitățile Continental Forum Arad se numără: room service, concierge, curățătorie/spălătorie și multe altele.

În ultimii ani, am dezvoltat și serviciul de catering în Arad și am asigurat servicii complete la o varietate mare de evenimente private, corporate, evenimente în aer liber, precum și livrarea zilnică a meniului de prânz. De asemenea, avem saloane potrivite pentru organizare de nunți și botezuri sau evenimente corporate.

La restaurantele hotelului se poate servi de la un mic dejun bogat și delicios la o masă copioasă, o băutură aromată sau un desert, toate acestea fiind disponibile în incinta clădirii.

Datorită profesionalismului angajaților noștri, garantăm un sejur relaxant și o experiență de excepție de cazare în Arad, într-un cadru primitor și elegant.

Hotelul este situat în centrul orașului, pe bulevardul principal, în imediata apropiere a centrului comercial și cultural al Aradului. Se află la o distanță de 5 km față de aeroprtul din Arad, 3 km față de Gara Arad și 50 km distanță față de granița cu Ungaria.

Continental Forum Arad

+40 372 578 800

arad@continentalhotels.ro

Bd. Revoluției nr. 79-81, cod 310130, Arad, România

Leave A Reply